Děláme: restaurace, vývařovny, výdejny, hotely, penziony, bufety, kantýny, bistra, kavárny, cukrárny, potravinářské výrobny a prodejny a stánkové prodeje
Analýza rizik a systém kritických bodů) Zpracování dokumentace a pomoc při evidenci a sestavování kritických bodů
Spokojený klient je pro nás prioritou.
Poskytujeme jednorázové služby i hygienické balíčky s celoročním servisem.
Pomůžeme Vám se vším, co se týče hygienického minima, tvorbu dokumentace pro státní hygienu, proškolíme Vám kuchaře i personál a případně navrhneme řešení, jak uspořádat vaše podnikání v oblasti hygieny.
Poradenství v hygieně
Soukromý Hygienik
Činnost soukromého hygienika provozuje naše Veronika již 7. rokem.
Hygienické legislativní požadavky jsou v dnešní době pro provozovatele restaurací a podobných stravovacích provozů oříškem, proto Vám pomůžeme vše objasnit, usnadnit a zjednodušit.
Váš provoz po hygienické stránce zkontrolujeme, upozorníme na možné nedostatky, prakticky proškolíme zaměstnance z hygienického minima. Dle potřeby zpracujeme na míru dokumentaci HACCP tak, aby byla k užitku a personál s ní uměl pracovat. Dále zajistíme provozní, sanitační či ubytovací řády.
Jednoduše vám poradíme a pomůžeme.
Jsme profesionálové v oboru.
,,Usnadníme Vám život - poskytováním hygienického servisu a hygienické péče ve Vaší provozovně"
- restaurací, vývařoven, výdejen, hotelů, penzionů
- školských zařízení
- bufetů, kantýn, bister, kaváren, cukráren, apod.
- potravinářských výroben a prodejen
- stánkového prodeje
Analýza rizik a systém kritických bodů. Zpracování dokumentace a pomoc při evidenci a sestavování kritických bodů.
PŘ (vnitřní norma pro zajištění běhu provozovny) a SŘ stravovacího úseku (principy sanitace – čištění a dezinfekce)
Zpracování provozních řádů pro wellness centra, masáže, sauny, pivní lázně, kadeřnictví, nehtovou modeláž, kosmetiku, solární studia a další…
Zpracování ubytovacích řádů pro penziony, hotely, ubytovny, rekreační areály, apod.
Provádění vnitřních auditů provozovny a ověření funkčnosti systému HACCP.
Předmětem školení jsou témata týkající se kodexu hygienických pravidel, základů osobní a provozní hygieny, správné výrobní a hygienické praxe, alimentárních onemocnění, zásad systému HACCP a sanitace.
Zpracování provozních řádů pro wellness centra, masáže, sauny, pivní lázně, kadeřnictví, nehtovou modeláž, kosmetiku, solární studia a další…
Celkový náhled stravovacího provozu (zázemí, sklady, kuchyně), zhodnocení případných nedostatků, navržení nápravného řešení, úpravy dispozičního řešení provozovny, apod. Součástí náhledu je zpracování písemné zprávy.
Hygienické poradenství
Vstup do potravinářského podnikání vyžaduje pečlivé plánování. Zvažte vhodnou právní formu, jako je živnostenský list nebo s.r.o., a nezapomeňte na přísné hygienické normy. V našem zjednodušeném průvodci vás provedeme prvními kroky podnikání v této chutné oblasti.