V Česku se vypije přes 5,8 miliar šálků ročně a jedná se po ropě o druhou nejprodávanější komoditou na světě. Pijeme ji, milujeme latte art, ale vyznáte se jaké jsou rozdíly?
ŠKOLENÍ KÁVY
Základy dokonalého espressa a latte artu
Na tomto školení Vám náš kolega Patrik Macek ze své pražírny Trobica ukáže, co je to dobrá a špatná káva. Nebojte se nebude to jen o povídání. Budete kávu připravovat na profesionálním dvou-pákovém kávovaru. Káv uděláme opravdu hodně. Nakousneme i šlehání mléka, a jak mléko ovlivňuje chuť kávy. Na úplný konec dostanete certifikát o absolvování kurzu.
ŠKOLENÍ KÁVY
Vše začíná u šlehání mléka - Latte art
Všem se líbí, ne každý ho opravdu umí. A od toho jsme tady my – provedeme Vás nekonečnou praktickou část šlehání mléka a přípravy mléčných specialit. Naučíme se rozpoznat správně našlehané mléko od špatně našlehaného a to hned několika způsoby. Vysvětlíme si časté chyby. Společně je i odstraníme.