Proškolený a šikovný personál, to je k nezaplacení. Potřebujete zaškolit personál a hledáte školitele, kteří dokáží s úsměvem a dobrou náladou Vašim zaměstnancům poskytnout všechny důležité informace a dovednosti? Jsme tady pro vás.
Školení personálu
První dojem je nejdůležitější
Že jste to už někdy slyšeli? V gastronomii to platí dvojnásob. Můžete mít sebe hezčí podnik, ale vše záleží na obsluze. I to nejlépe uvařené kafe, či jídlo chutná jinak s úsměvem.
GURU SOMELIÉR
Profesionální školení nejen pro someliéry
Jste majitel podniku (kavárna, bar, restaurace, vinotéka) a chcete zvednout prodej šumivých vín a často slyšíte „to nikdo nechce“ nebo „to je drahé“ nebo „jsme pivnice, kavárna, kdo by to tady pil“ – no úplně každý, když se to umí prodat a hlavně správně nabídnout a doporučit. Ale bez edukace není prodeje, protože personál nerad nabízí produkty, kterými si není jist a nezná dobře jejich kvalitu nebo složení.
BAROVÝ GURU
Profesionální školení nejen pro barmany
Díky našim bohatým zkušenostem za barem uděláme z vašeho personálu profíky. Znáte to, když si dáte známý drink a v jiném podniku chutná úplně jinak? Bohužel je to naše každodenní zkušenost a obsluha za barem málokdy zná takzvaný PERFECT SERVE. V zásadě se jedná o jasný postup daného drinku. My Váš personál naučíme krok po kroku, jak toho docílit. Vám jako provozovateli navrhneme, co by se do vašeho podniku hodilo, doporučíme dodavatele a zajistíme lepší ceny na nákup surovin.
Vypracujeme Vám kalkulaci vašeho sortimentu včetně manuálu pro váš personál, aby každý měl kdykoliv možnost se podívat, co se jak dělá.
KÁVOVÝ GURU
Profesionální školení nejen pro baristy
Milujete kávu a chcete se naučit, jak ji správně připravit, co o ní vědět nebo jak dokonale ušlehat pěnu a naučit se Latte art? Výborně! Tak právě pro Vás máme tyto dva kurzy.
ZÁKLADY ESPRESSO
Na tomto kurzu si ukážeme: co je to dobrá a špatná káva. Nebojte se nebude to jen o povídání. Budete kávu připravovat na profesionálním dvou-pákovém kávovaru. Káv uděláme opravdu hodně.
LATTE ART
Všem se líbí, ne každý ho opravdu umí. A od toho jsme tady my – provedeme Vás nekonečnou praktickou část šlehání mléka a přípravy mléčných specialit. Naučíme se rozpoznat správně našlehané mléko od špatně našlehaného a to hned několika způsoby.
HYGIENA NA PRACOVIŠTI
Proškolíme váš personál v oblasti hygienického minima
Předmětem školení jsou témata týkající se kodexu hygienických pravidel, základů osobní a provozní hygieny, správné výrobní a hygienické praxe, alimentárních onemocnění, zásad systému HACCP a sanitace. Školení probíhá formou diskuze s účastníky a není pouhou teorií, je doplněno o řadu příkladů z praxe v terénu. Školení je ukončeno kontrolním testem a předáním certifikátu. Je prováděno přímo v provozovně.
HYGIENA NA PRACOVIŠTI
Proškolíme váš personál v oblasti hygienického minima
Předmětem školení jsou témata týkající se kodexu hygienických pravidel, základů osobní a provozní hygieny, správné výrobní a hygienické praxe, alimentárních onemocnění, zásad systému HACCP a sanitace. Školení probíhá formou diskuze s účastníky a není pouhou teorií, je doplněno o řadu příkladů z praxe v terénu. Školení je ukončeno kontrolním testem a předáním certifikátu. Je prováděno přímo v provozovně.