Na tomto školení Vás naučíme to hlavní poznat červené víno od bílého a pro pokročilejší si ukážeme i růžové. Zábava to sice bude, ale po tomto školení chceme, abyste odcházeli s většími znalostmi.
STAŇTE SE SOMELIÉREM
Školení - nevinně o víně
Co vás čeká výklad sommeliéra: Základ o víně, jak jej uchovávat, jak jej servírovat, naučit se základy i pokročilé triky, jak zaujmout hosta aniž byste museli napít tisíce láhví.
Pokud máte podnik a položka „víno“ netvoří alespoň 20% obratu? Při troše snahy a motivace personálu na tom není nic složitého.
Je velice důležité o prodávaném produktu vědět co nejvíce. Být proškolený v tom co prodávám a nechat v sobě vzbudit zájem to prodat, je základním kamenem pro zvýšení vašeho obratu a ve finále i zisku samotného. Nebojte se mě oslovit a pojďme to změnit.
TRÉNINK SENZORIKY A SMYSLOVÉHO VNÍMÁNÍ
Probuďte svůj 6. smysl
Trénink formou řízené degustace zaměřené na smyslové vnímání a senzoriku samotnou. Jak jinak, než se sklenkou vína. Tento typ degustace je vysoce edukačním a komplexním nástrojem, jak každého z Vás naučit rozeznat drobné nuance nejen ve víně. Chcete se naučit například párovat víno s jídlem? Tento typ degustace je určen přesně pro Vás. Pro 5–10 osob. Jinak dle domluvy….
V PÁR ŘÁDCÍCH O ŠKOLITELI
Michal Bažant - Prowines
Od roku 2001 se náš certifikovaný sommelier Michal stará o to aby zákazníci podniků dostali tu nejlepší kvalitu a ocenili přístup personálu. Prošel si desítkami podniků v Praze od baru, přes Fine Dinning až ke správě Pražského Hradu. Od roku 2020 se aktivně věnuje školením budoucích sommeliérů a lidí v gastronomii zkrátka dělá to, v co věří, miluje a co jej naplňuje.
Absolvent Certifikace ASI a student mezinárodního programu WSET. U nás jste díky Michalovi v dobrých rukách.