Školení personálu - pro Gastro Podniky - Žijeme Gastrem
Školení personálu / UpsellingŠkolení personálu / Upselling

Proškolený a šikovný personál, to je k nezaplacení. Potřebujete zaškolit personál a hledáte školitele, kteří dokáží s úsměvem a dobrou náladou Vašim zaměstnancům poskytnout všechny důležité informace a dovednosti? Jsme tady pro vás.

Zjistit víceŽijeme Gastrem
undefinedNadpis slideruLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam erat volutpat.Text tlačítkaPodnadpis

Školení personálu

Profesionální školení nejen pro someliéry

Školení personálu 

Profesionální školení nejen pro barmany

Školení personálu 

Profesionální školení nejen pro baristy

Školení personálu 

Proškolíme Váš personál v oblasti hygienického minima

Školení personálu

První dojem je nejdůležitější

Že jste to už někdy slyšeli? V gastronomii to platí dvojnásob. Můžete mít sebe hezčí podnik, ale vše záleží na obsluze. I to nejlépe uvařené kafe, či jídlo chutná jinak s úsměvem.

GURU SOMELIÉR

Profesionální školení nejen pro someliéry

Jste majitel podniku (kavárna, bar, restaurace, vinotéka) a chcete zvednout prodej šumivých vín a často slyšíte „to nikdo nechce“ nebo „to je drahé“ nebo „jsme pivnice, kavárna, kdo by to tady pil“ – no úplně každý, když se to umí prodat a hlavně správně nabídnout a doporučit. Ale bez edukace není prodeje, protože personál nerad nabízí produkty, kterými si není jist a nezná dobře jejich kvalitu nebo složení.

BAROVÝ GURU

Profesionální školení nejen pro barmany

Díky našim bohatým zkušenostem za barem uděláme z vašeho personálu profíky. Znáte to, když si dáte známý drink a v jiném podniku chutná úplně jinak? Bohužel je to naše každodenní zkušenost a obsluha za barem málokdy zná takzvaný PERFECT SERVE. V zásadě se jedná o jasný postup daného drinku. My Váš personál naučíme krok po kroku, jak toho docílit. Vám jako provozovateli navrhneme, co by se do vašeho podniku hodilo, doporučíme dodavatele a zajistíme lepší ceny na nákup surovin.

Vypracujeme Vám kalkulaci vašeho sortimentu včetně manuálu pro váš personál, aby každý měl kdykoliv možnost se podívat, co se jak dělá.

KÁVOVÝ GURU

Profesionální školení nejen pro baristy

Milujete kávu a chcete se naučit, jak ji správně připravit, co o ní vědět nebo jak dokonale ušlehat pěnu a naučit se Latte art? Výborně! Tak právě pro Vás máme tyto dva kurzy.

ZÁKLADY ESPRESSO

Na tomto kurzu si ukážeme: co je to dobrá a špatná káva. Nebojte se nebude to jen o povídání. Budete kávu připravovat na profesionálním dvou-pákovém kávovaru. Káv uděláme opravdu hodně.

LATTE ART

Všem se líbí, ne každý ho opravdu umí. A od toho jsme tady my – provedeme Vás nekonečnou praktickou část šlehání mléka a přípravy mléčných specialit. Naučíme se rozpoznat správně našlehané mléko od špatně našlehaného a to hned několika způsoby.

HYGIENA NA PRACOVIŠTI

Proškolíme váš personál v oblasti hygienického minima

Předmětem školení jsou témata týkající se kodexu hygienických pravidel, základů osobní a provozní hygieny, správné výrobní a hygienické praxe, alimentárních onemocnění, zásad systému HACCP a sanitace. Školení probíhá formou diskuze s účastníky a není pouhou teorií, je doplněno o řadu příkladů z praxe v terénu. Školení je ukončeno kontrolním testem a předáním certifikátu. Je prováděno přímo v provozovně.

HYGIENA NA PRACOVIŠTI

Proškolíme váš personál v oblasti hygienického minima

Předmětem školení jsou témata týkající se kodexu hygienických pravidel, základů osobní a provozní hygieny, správné výrobní a hygienické praxe, alimentárních onemocnění, zásad systému HACCP a sanitace. Školení probíhá formou diskuze s účastníky a není pouhou teorií, je doplněno o řadu příkladů z praxe v terénu. Školení je ukončeno kontrolním testem a předáním certifikátu. Je prováděno přímo v provozovně.

Máte zájem o naše služby?

Neváhejte nás kontaktovat